IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Свят
18:50 | 27 февруари 2020
Обновен: 03:28 | 19 март 2024

Глобиха британка за хвърлен боклук на улицата преди 10 години

Грейс Фърт се призна за виновна в "престъплението"

По материала работи: Пламен Янков
Глобиха британка за хвърлен боклук на улицата преди 10 години

Британка беше глобена за хвърляне на боклук на улицата преди повече от 10 години - за хартиена опаковка на сандвич.

 

Грейс Фърт се призна за виновна в "престъплението" и беше присъдено да плати 40 паунда от съда в Стокпорт. Към глобата също така била добавена и горница от 15 паунда, съобщи говорител на съда, цитиран от Дарик.

 

Съобщава се, че Фърт е осъдена в нейно отсъствие през август 2009 г. и е глобена 175 паунда, като са й начислени и 180 британски лири за съдебно производство.

 

Фърт казала пред съда, че нямала представа за глобата - докато не била уведомена този декември за „историческия дълг“. Тя твърди, че всички предишни писма са били изпращани до дома на майка й, където пощата, адресирана до нея, е била или изхвърлена, или върната на подателя, според Би Би Си.

 

Въпреки че Фърт твърди, че не е знаела за производството, започнато срещу нея преди десетилетие, тя се призна за виновна за замърсяване. Глобата й бе намалена на 40 паунда плюс надбавката от съда.

 

Една жена получи необичайна глоба за хвърляне на боклуци миналото лято, след като нахрани гълъб с парче наденица. На Сали-Ан Фрикър беше наредено да плати 150 паунда, след като бе забелязана да хвърля парче храна на птицата, докато пазарувала в Бат.

Коментари

Новини Варна