IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Свят
15:54 | 28 февруари 2020
Обновен: 02:28 | 25 април 2024

Facebook отмени годишната си конференция за разработчици F8

Компанията обмисля други начини, с които да предостави на разработчиците и инвеститорите информацията за новите продукти и услуги

По материала работи: Пламен Янков
Facebook отмени годишната си конференция за разработчици F8

Facebook отмени годишната си конференция за разработчици F8 заради опасенията относно Covid-19, наричан още коронавирус.


Конференцията, планирана за май в Сан Хосе, Калифорния, се превърна във водещо събитие за технологичната общност през последните години. Facebook от своя страна използва F8, за да предостави актуализации на продуктовите линии на компанията, пише Investor.bg.


В миналото социалната мрежа анонсира нови продукти на F8, като услугата си за запознанства през 2018 г. и дори анонсираше мащабни проекти, като интерфейса между мозъка и компютър или очила за добавена реалност.


Facebook обмисля други начини, с които да предостави на разработчиците и инвеститорите информацията, вероятно чрез „локално организирани събития, видеоклипове и стрийминг на живо“, пише компанията в публикацията в блога си в четвъртък.


F8 е поредното голямо технологично събитие, което трябва да бъде отложено на фона на опасенията за разпространението на смъртоносния респираторен вирус, който убил повече от 2800 души и зарази над 82 400 в целия свят. Mobile World Congress, глобалната технологична конференция в Испания, която трябваше да се проведе тази седмица, също беше отменена.

 

Четете още: Турската лира поевтиня до 17-месечно дъноТурската лира поевтиня до 17-месечно дъно

Коментари

Новини Варна