IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Телевизия Черно море
13:52 | 22 декември 2014
Обновен: 00:14 | 24 март 2024

Коледни филми по ТВ "Черно море"

В празничните дни с програмата на ТВ "Черно море" ви очаква много коледно настроене

По материала работи: manager
Коледни филми по ТВ "Черно море"

На 24 декември, от 21 часа - "ДВАНАДЕСЕТАТА НОЩ"

Тази  възхитителна забавна комедия на режисьора Мигел  Бардем е разказ за една щура и странна семейна Коледа. В навечерието на празника спокойният живот на Ернесто се преобръща наопъки. По време на коледното парти по случай сливането на фирмата му с голяма японска компания той разбира, че жена му Марта е научила за любовните му авантюри със секретарката, а дъщеря му Тересита е бременна …В надпревара с времето, за да спаси семейния бизнес, животът му ще стане още по-луд.

Гледайте  комедията “Дванадесетата нощ” в сряда, 24 декември  от  21 часа по телевизия “Черно море”.

На 25 декември,  от  20.30 часа гледайте комедията "Дядо кой?"

Младият репортер  Питър Олбрайт получава най-голямата изненада в живота си, когато вижда дядо Коледа паднал върху капака на колата му. Уж всичко е наред със стареца, но... той не помни абсолютно нищо: дори не си спомня кой е и съвсем е забравил за коледните си задължения. Единственият, който подозира, че зад личността на брадатия старец се крие истинския Дядо Коледа е Зак, син на Клер, приятелката на Питър. Ще успее ли малкия Зак  да помогне на  добрия старец да си спомни кой е за голямата нощ?

Гледайте комедията “Дядо Кой” - една трогателна приказка с участието на Лесли Нилсен, по телевизия “Черно море”.

 

На 26 декември, от 13.00 часа - “ЕДНА  РАЗЛИЧНА КОЛЕДА”

Бащата на Елизабет е твърдо убеден, че е дядо Коледа. Това може да се превърне в сериозен проблем, когато медиите научават тази „новина” и решават да я обявят публично. Конфузното е, че Елизабет е общински съветник, кандидат за кмет и едва ли тази “топ новина” ще й е от полза. Всичко се обърква, когато тя  е принудена да закрие сцената, подготвена от баща й  за Коледа. 

На пръв поглед изглежда, че измъкване от хаоса няма...

Гледайте  завладяващата комедия  “Една различна коледа” по телевизия “Черно море”.

 

На 26 декември, от 20.30 часа - "Великата красота"

Джеп Гамбардела - изискан италианец, автор на един-единствен роман, крал на модните соарета и неуморен Казанова, празнува 65-ия си рожден ден. Застаряващият плейбой, чийто дом е с изглед към Колизеума, изглежда, е един от малкото хора, които знаят тайните на вечния град. 
Вечерта след партито,той тръгва сам  из нощния Рим. Бродейки из притихналите улици, погледът му се спира на вечната красота на паметниците и статуите, които без думи напомнят за едно много различно минало.
Гледайте  филмът “Великата красота”,спечелил голямата награда “Златен глобус `2014 -  един  филм за  “отлитащото време и за онези часове и дни, които се оказват пропилени в живота ни” в петък, 26 декември от 20.30 часа по телевизия “Черно море”.

Коментари

Новини Варна