IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Телевизия Черно море
22:02 | 1 май 2016
Обновен: 11:40 | 21 април 2024

В „Утро в нашия град“ на 2 май очаквайте

Анонс за предаването

По материала работи: Юлиян Атанасов
В „Утро в нашия град“ на 2 май очаквайте

В „Утро в нашия град“ на 2 май очаквайте: Защо един младеж, израснал по домове е избрал да помага на хората със сходна съдба и какви житейски несгоди съпътстват живота на варненските гаврошовци ще разберем след 7:40 часа от благодетеля Милен Маринов и ученика Димитър Петков.
Застрашен ли е сезонът в Аладжа манастир и има ли реална опасност за живота на хилядите туристи, посещаващи светата обител през лятото ще научим от Валери Кинов, уредник на скалния комплекс. 
В 8:35 часа очаквайте Иван Барбов с последните новини от спорта през уикенда. От него ще научим и най-любопитните случки от живота на любимите ни спортни звезди извън терена.
От 8:50 ч. в минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов с фотографа Пламен Михайлов за първата му самостоятелна изложба „Варна – портрети на моя град“.
Точно в 9:15 часа започва предаването „ДНЕС“ на ТВ „България он еър“.
Задавайте вашите въпроси към нас и нашите гости на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна