IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Телевизия Черно море
15:26 | 21 юни 2016
Обновен: 10:05 | 15 април 2024

В "Утро в нашия град“ на 22 юни очаквайте

Само по тв Черно море

По материала работи: Борис Проданов
В "Утро в нашия град“ на 22 юни очаквайте

В „Утро в нашия град“ на 22 юни ще видите: Какви са цените на плодовете и зеленчуците по варненските пазари и каква част от предлаганата продукция е родно производство, ще разберем в 7:40 часа в репортажа от трите най-големи тържища във Варна. 

 

Какви нови придобивки за учителите договориха синдикатите? Ще има ли повече пари за заетите в сферата на образованието или министър Кунева си направи солен PR на гърба на учителите? Отговорите очаквайте след 8 часа от Петинка Карчева, секретар на Синдикат "Образование" към КТ "Подкрепа" и от Веселин Рашев, от Синдиката на българските учители към КНСБ – Варна.

 

Кои са най-любопитните моменти на и извън терените на Евро 2016, ще разберете минути след 8:30 часа в традиционната ни спортно-развлекателна рубрика „Кокошинки“ с Александър Гълъбов.

 

От 9:00 ч. в минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с писателя Панчо Недев.

 

Точно в 9:30 започва предаването „ДНЕС“ на телевизия „Bulgaria ON AIR“.

 

Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна