IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Телевизия Черно море
16:50 | 24 октомври 2016
Обновен: 07:44 | 24 март 2024

В „Утро в нашия град“ на 25 октомври очаквайте

Само по ТВ Черно море

По материала работи: Пламен Янков
В „Утро в нашия град“ на 25 октомври очаквайте

В „Утро в нашия град“ на 25 октомври очаквайте:


Ще помогне или ще обърка още повече спешната помощ, въвеждането на нова система за спешност на случаите? Разговор с д-р Мая Рашева, директор на Центъра за спешна медицинска помощ във Варна.


Увеличава ли се популацията на плъхове във Варна? Повече за есенната дератизация на шахтите и дерета в града, ще научим след 8 часа от д-р Антоанета Тончева, директор на ОП „Дезинфекция, дезинсекция, дератизация”.


За емоцията и предизвикателствата пред доброволците на най-голямото ветроходно събитие у нас, ще разговаряме след 8:30 часа с Олга Томова и Веско Атанасов от офиса на регатата „Тол шипс“ във Варна. 


Кои са последните новини от света на спорта и шоубизнеса, ще научите след 8:50 часа, в рубриката „Кокошинки“ с Александър Гълъбов.


От 9:00 ч. в минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с премиер солистите на балета на Варненската опера Галина Велчева и Павел Кирчев.


Точно в 9:30 започва предаването „ДНЕС“ на телевизия „Bulgaria ON AIR“.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна