IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Телевизия Черно море
14:53 | 25 октомври 2016
Обновен: 07:00 | 14 април 2024

В „Утро в нашия град“ на 26 октомври очаквайте

Само по ТВ Черно море

По материала работи: Пламен Янков
В „Утро в нашия град“ на 26 октомври очаквайте

В „Утро в нашия град“ на 26 октомври очаквайте:

 

Питат варненци с какви събития и инициативи да бъде отбелязана титлата Европейска младежка столица през 2017 година. Повече за конкурса ще научим в 7:40 часа от Мирчо Христов и Яна Събева от сдружение „Варна – Европейска младежка столица“.


Какви са перспективите пред бъдещите строители в България, ще разберем след 8 часа от инж. Магдалена Вуцова, директор на единственото училище в Североизточния регион, което подготвя професионално кадри по строителство, архитектура и геодезия.


С България в сърцето. Какво е да обичаш и чувстваш една страна, като своя родина, когато си роден на стотици километри от нея? Повече за живота и емоциите на бесарабските българи ще разберете след 8:30 часа от разказа на Агафия от Молдова и на Дан от Украйна.


Какви са последните новини от света на спорта и шоубизнеса, ще научим след 8:50 часа, в рубриката „Кокошинки“ с Александър Гълъбов.


От 9:00 ч. в минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов с писателя Ангел Г. Ангелов за новата му книга „Пътуването“.


Точно в 9:30 часа започва предаването „ДНЕС“ на ТВ „Bulgaria On Air”.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна