IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Телевизия Черно море
13:48 | 26 октомври 2016
Обновен: 15:29 | 15 април 2024

В „Утро в нашия град“ на 27 октомври очаквайте

Само по ТВ "Черно море"

По материала работи: Пламен Янков
В „Утро в нашия град“ на 27 октомври очаквайте

Какви са параметрите на търговското споразумение между Канада и ЕС и защо Валония го блокира? Анализ гледайте в рубриката „Икономически спектър“ в 7.40 часа.


Избори 2016 – Говори Веселин Марешки, кандидат за президент, издигнат от инициативен комитет. 


Как да се поучим от грешките си? Провалът, като крачка към постигането на големите идеи, е тема на среща с вдъхновяващи и интересни хора тази вечер във Варна. Повече за инициативата ще научим от Мая Донева от Социалната чайна в града.


С богата програма от събития тракийците във Варна посрещат Деня на будителите? Какво са подготвили от тракийското дружество „Капитан Петко Войвода“ по повод 1 ноември, ще разберем от Румяна Вълчева, председател на дружеството.


Новини от света на спорта и шоубизнеса очаквайте след 8:50 часа, в рубриката „Кокошинки“ с Александър Гълъбов.


От 9:00 ч. в минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с автора Константина Живова.


Точно в 9:30 започва предаването „ДНЕС“ на телевизия „Bulgaria ON AIR“.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна