В Утро в нашия град на 2 април очаквайте
Само по ТВ Черно море
Публикувана: 30 Mar 2018 | 17:45

В „Утро в нашия град“ на 2 април (понеделник) очаквайте:

 

Аутизмът се превръща в глобален здравен проблем. Какви са симптомите и възможностите за ранно диагностициране и интервенция, ще разберем от Марияна Пантелеева, директор на Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование и от Светлана Илич, логопед към Логопедичен център – Варна.

 

Каква е ролята на Веселин Марешки и неговата партия, както в родния парламент, така и в Движението за Европа на нациите и свободите – говори лидерът на "Воля".

 

Кои са любимите книжки на малчуганите днес и как Варна ще отбележи Международния ден на детската книга, ще научим от Жечка Кираджиева, библиотекар в Детски и средношколски комплекс, към РБ „Пенчо Славейков“ – Варна.

 

В минутите за култура, ще видите срещата на Кирил Аспарухов с Борис Панкин, режисьор на мюзикъла на Варненската опера „Да пееш под дъжда“

Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303-310 и 052/303-311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари ( 0 )