IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Новини Варна
16:16 | 24 ноември 2014
Обновен: 19:05 | 27 март 2024

БСП си прави телевизия, първо започва с предаване?

Варненските социалисти искат дебати за мерките, които трябва да се предприемат за стабилизиране на столетницата и на държавата.

По материала работи: Деян Михайлов
БСП си прави телевизия, първо започва с предаване?

БСП да създаде собствена телевизия, а първата стъпка в това начинание да е  двучасово предаване по някоя от националните телевизии.
Такава идея бе дадена по време на съботното разширено работно съвещание на лявата партия във Варна. В заседанието взе участие и известният социолог Юрий Асланов.
На събранието стана ясно, че варненските социалисти искат дебати за мерките, които трябва да се предприемат за стабилизиране на столетницата и на държавата.
Социалистите предложиха на председателя на Националния съвет, членовете на Изпълнителното бюро  и Националния съвет  да инициират срещи във всяка област за идеите на БСП. Варненските социалисти искат срещите да се провеждат в разширен формат. Някои изразиха становище, че дебатите трябва да се водят както вътре в партията, така и извън нея, за да се чуят мненията на хората.
Варненските социалисти предлагат още задълбочаване на дискусията в партията, а предстоящият през март конгрес да бъде без лимит на времето, за да  се чуят всички гледни точки за причините, довели до сегашното състояние на БСП. ~

 

Коментари

Новини Варна