IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Политика
14:10 | 6 юли 2015
Обновен: 13:39 | 16 април 2024

Радан Кънев: Без договорки с ДПС във Варна

ДСБ представи официално кандидатурата за Чавдар Трифонов за кмет на Варна

По материала работи: Деян Михайлов
Радан Кънев: Без договорки с ДПС във Варна

Нашите социологически проучвания сочат категорично, че във Варна ще има балотаж на местните избори и на него един срещу друг ще бъдат Иван Портних и Чавдар Трифонов. Това обяви на пресконференция във Варна председателят на ДСБ Радан Кънев. Той представи официално кандидатурата на Трифонов за кмет на Варна, като уточни, че тя се подкрепя от ДСБ и други партии.

„Чавдар Трифонов стартира кампания под мотото „Победи без ДПС“, която ние ще превърнем в национална. Заявяваме, че няма да влизаме в никакви договорки с ДПС – нито на  първия тур, нито на балотажа“, добави Кънев.
Според Чавдар Трифонов в представително проучване варненци сочели като най-наболели проблеми ниските доходи, недостигът на работни места и корупционния модел на управление, който мачкал малкия и средния бизнес. „Носител на този модел е ДПС. Намерението ни е на предстоящите избори да не допуснем този модел да се самовъзпроизведе“, категоричен е Трифонов.

Юлиян Атанасов

Коментари

Новини Варна