IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
17:17 | 19 март 2017
Обновен: 03:26 | 25 април 2024

Не се очаква опасно време в понеделник

По Черноморието ще има променлива облачност, по северното крайбрежие слабо ще превали

По материала работи: Борис Проданов
Не се очаква опасно време в понеделник

През следващото денонощие ще има променлива облачност, през деня намаляваща и до слънчево. Само на отделни места утре, главно в североизточните и планинските райони, слабо ще превали. Вятърът малко ще отслабне - през нощта ще бъде слаб, утре отново ще се усили и ще бъде умерен, в Дунавската равнина до силен, от северозапад. Минималните температури ще са предимно между 2°С и 7°С, максималните ще са между 15°С и 20°С, по Черноморието и в североизточните райони - малко по-ниски.


Атмосферното налягане е и ще остане малко по-ниско от средното за месеца.

 

В планините вятърът малко ще отслабне и ще бъде силен до бурен, от северозапад. Ще има променлива облачност, на отделни места със слаб дъжд, над 2000 метра - от сняг. Максималната температура на височина 1200 метра ще е 9 - 10°С, на 2000 метра - около 3°С.


По Черноморието ще има променлива облачност, по северното крайбрежие слабо ще превали. Ще духа предимно умерен вятър - в сутрешните часове от запад, по-късно през деня ще се ориентира от юг. Максималните температури ще са от около 10°С на север до 15 - 16°С на юг. Вълнението на морето ще е 2 бала. Температурата на морската вода е 6 - 8°С.

 

Още по темата: До 100 км/час достигна скоростта на вятъра в Русе

Коментари

Новини Варна