IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Новини Варна
17:35 | 28 март 2017
Обновен: 11:02 | 15 април 2024

Правят трудова борса за кадри в туризма във Варна

Хотели и ресторанти в Германия предлагат заплати от  500 до 2300 евро месечно

По материала работи: Слав Велев
Правят трудова борса за кадри в туризма във Варна

Специализирана младежка трудова борса и за кадри в туризма  ще се проведе утре от 10 ч. в Двореца на културата и спорта във Варна, съобщиха от Агенцията по заетостта. Съвместно с германската Федерална агенция по труда  ще се набират кандидати за работа в туристическия сектор на Германия.


Предлагат се работни места в сферата на хотелиерството и ресторантьорството в хотели и ресторанти, разположени из цяла Германия, както и работни места в областта на системната гастрономия.  


Заплатите са 1500 - 2300 евро в зависимост от професията, професионалната квалификация, професионалния опит, региона и колективните договори. Работното време е на пълен работен ден, 40 часа седмично, както и на смени за системната гастрономия. Работодателят оказва подкрепа при наемането на жилище (предоставяне на контакти).   


Кандидатите следва да изпратят по електронна поща: автобиография в EUROPASS формат (задължително) на немски или английски език, кратко мотивационно писмо, диплома за завършено професионално образование, сертификати в оригинал и с превод, документи за образование по специалността, препоръки от предишни работодатели (при наличие). Всички документи трябва да са с превод на немски и/или английски език.


Желаещите да подадат документи могат да го направят на посочения e-mail адрес: D.Lazarova@az.government.bg. 


Одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервюта, които ще се провеждат от представители на ЦЧСП – Магдебург, и Бремен, както и с двама немски работодатели. Интервютата ще се провеждат на немски език. 


Повече информация за предлаганите оферти и изискванията към кандидатите може да се намери на сайта на Агенцията по заетостта. 


Ставри Таргов
 


Четете още:
Наши и чужди работодатели търсят персонал във Варна
 

 

Коментари

Новини Варна