IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Новини Варна
10:18 | 13 юли 2017
Обновен: 00:58 | 10 април 2024

Робърт Куирк: Очакваме над 20 000 зрители на MTV Presents Varna Beach 2017

Не беше трудно да доведем световните музикални звезди, все пак това е парти на МТV, всички искат да се включат, отбеляза той

По материала работи: Слав Велев
Снимка Пламен Гутинов

Робърт Куирк е един от организаторите на MTV Presents Varna Beach 2017. Той не скри вълнението си от предстоящото грандиозно събитие, броени дни преди него. 


- Г- н Куирк, събитието наближава, разкажете ни повече за сцената, кога ще бъде готова?
- Много съм развълнуван. Тази събота MTV ще доведе във Варна селекция от най-добрите международни изпълнители. Това е най-голямото събитие тази година в България на открито. Сцената е най-голямата, която е строена някога в страната. Очакваме да е готова утре вечер, а в събота сутринта ще направим окончателния саундчек. Утре вечер ще направим тест и на системата за сигурност. 

 


- Какви са спецификите и параметрите на сцената?
- Висока е 16-17 метра и широка 70. Обезпечена е с най-различни специални ефекти – осветление, пиротехника, за да бъде гарантирано наистина най-голямото шоу, което някога е виждано тук.  

 

 


- 3D проекция на звука предвиждате, разкажете повече за това?

- Осигурили сме най-добрите аудио и визуални ефекти, хиляди светлини, екрани и тонколони. Всеки детайл е изпипан, включително специалната 3D проекция на движението на звука. Фестивалът MTV Presents Varna Beach ще бъде заснет от множество HD TV камери, а специално видео за събитието ще бъде излъчено в страни по целия свят.Помислили сме за всичко, но не искам да издавам всички тайни около това невероятно шоу.

 

 

- Разкажете ни за програмата, кога ще стартира шоуто?
- Входовете тук на плажа ще бъдат отворени около 12 на обяд на 15 юли. Всички барове тук ще очакват своите посетители, които ще могат да си изберат напитките, които желаят, за да се забавляват максимално. Първият изпълнител ще излезе на сцената около 13,30 следобед. Забавлението е гарантирано през цялото време, до полунощ. Хората могат да останат тук на плажа през цялото време и да си прекарат добре. В началото ще пеят българските изпълнители. След това пред публиката ще излязат големите международни звезди – Джонас Блу, Тайни Темпа, Горгон Сити, Редфу, Риуайър и Варски, разбира се Биби Рекса лети специално от Ню Йорк и Стив Аоки. 


- Трудно ли беше да доведете във Варна всички тези световни звезди!
- Не, разбира се! Не е проблем да се покани който и да е от големите изпълнители, все пак това е парти на MTV и всеки иска да се включи. Дори имаме двама-трима изпълнители, които са потвърдили участието си във Варна следващата година, но не искам от сега да разкривам имената им. Знаете, че MTV Presents Varna Beach ще се организира в следващите пет години.


- Какви ще са мерките за сигурност в събота?
- Много засилени, разбира се. Това е ангажимент на MTV навсякъде по света и отговаря на най-високите стандарти, обмислен е и най-малкият детайл. Всеки идва тук за да се забавлява на плажа сигурно и безопасно. 


- И който влезе в зоната на събитието няма да може да излезе?
- Да, така е на всеки фестивал по света. Не е прието непрекъснато да се влиза и излиза. Но през целия ден ще има какво да се прави на плажа и забавлението ще е гарантирано. Очаква се хубаво време, синоптиците не предвиждат буря, така че заповядайте!

 


- Колко хора очаквате?
- Това е най-голямото събитие, правено някога в България. Очакваме повече от 20 000 души да се съберат тук на плажа. Броят на зрителите със сигурност ще надхвърли очакванията, тъй като много хора могат сутринта в събота да дойдат тук на плажа и да си купят билети. Може да се събудят сутринта и да си кажат – Хей, събота е, време е да отидем на MTV Presents Varna Beach. 


- Феновете ще имат ли възможност да получат автограф от големите звезди?
- Знаете ли, ще ви призная, че дори аз нямам автограф. Не знам дали ще успеят, но могат да опитат. Хората, които са най-отпред, ще имат най-големия шанс разбира се. Искам да кажа на всички фенове през уикенда да се оглеждат по улиците на Варна, може да срещнат някоя от звездите и да се снимат с нея. Това е невероятно - толкова много звезди в този град за първи път. 


Полина Петрова, Александър Йорданов
Снимки Пламен Гутинов

 

На сцената на MTV Presents Varna Beach 2017 ще излязат:

 

 

 

Коментари

Новини Варна