IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Новини Варна
16:23 | 7 декември 2017
Обновен: 10:37 | 15 април 2024

Търсят нов шеф на ДКЦ "Чайка" с конкурс

Документи ще се приемат всеки делничен ден до 8 януари 2018 г.

По материала работи: Слав Велев
Търсят нов шеф на ДКЦ "Чайка" с конкурс

Общински съвет Варна обяви конкурс за нов управител на ДКЦ "Чайка”. От кандидатите за поста се изисква да притежават образователно квалификационна степен магистър по медицина или икономика. Кандидатите лекари трябва да имат придобита основна специалност и квалификация по здравен мениджмънт. Изискванията към икономистите са да притежават призната специалност по медицинска информатика и здравен мениджмънт или по икономика на здравеопазването.

 

Всички кандидати трябва да имат минимум петгодишен трудов стаж по специалността, съответно като лекар или като икономист, както и да не са осъждани на лишаване от свобода за умишлени престъпления от общ характер.

 

Конкурсът ще се проведе в три етапа. В първия етап ще се извърши проверка на съответствието на представените документи с обявените изисквания. Следващото ниво е представяне на програма за развитието и дейността на лечебното заведение за тригодишен период. Последната част от конкурсната процедура е събеседване с кандидатите.

 

Документи ще се приемат всеки делничен ден до 8 януари 2018 г. в дирекция Канцелария на Общинския съвет, стая 308, в Община Варна, бул. Осми Приморски полк 43.

 

Пълните условия и документите за участие са публикувани на сайта на Общински съвет Варна: varnacouncil.bg.

До конкурса се стигна, след като досегашният управител на ДКЦ д-р Александра Манушева беше освободена от поста.

Коментари

Новини Варна