IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Новини Варна
11:01 | 11 декември 2017
Обновен: 17:10 | 17 април 2024

„Аquahouse Thermal & Beach“ номиниран за „Сграда на годината“

Термалният комплекс участва и в специален вот за „Сграда на публиката“

По материала работи: Деян Михайлов
„Аquahouse Thermal & Beach“ номиниран за „Сграда на годината“

Уникалният за комплекс „Аquahouse Thermal & Beach“ получи номинация в престижния конкурс „Сграда на годината“. Конкурсът е най-престижното събитие в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата. Освен в тази категория, всеки от проектите участва и в онлайн конкурс за специалния вот „Сграда на публиката“.

 

Термалният комплекс се намира в курорта „Св. Св. Константин и Елена“ и е разположен на самия морски бряг. В „Аquahouse Thermal & Beach“ са обособени 4 зони с различни възможности за почивка, рехабилитация, плаж и водни забавления. Те са удачни както за еднодневни посещения, така и за уикендите или ваканциите в курорта. Термалният комплекс е отворен целогодишно.


„Аquahouse Thermal & Beach“ e част от инвестиционната програма на „Св. Св. Константин и Елена холдинг” АД за утвърждаването на курорта на европейската туристическа карта като целогодишна морска и СПА дестинация, която предлага почивки, морски СПА и Wellness уикенди и ваканции, условия за балнеология и рехабилитация, спорт и релакс, грижи за здравето и красотата.

 

ГЛАСУВАЙТЕ ТУК

Коментари

Новини Варна