IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Новини Варна
14:25 | 19 февруари 2018
Обновен: 23:34 | 18 април 2024

„Уроци по летене“ започват във Варна

Риалити формата е дело на възпитаници на Икономическия университет в града

По материала работи: Борис Проданов
„Уроци по летене“ започват във Варна

Студенти от Икономическия университет във Варна представиха на своя пресконференция новия си проект, върху който работят в момента.

 

 

„Уроци по летене“ е риалити формат , който цели да подготви завършващите ученици за сложните житейски ситуации и да им предложи съответно решения как да си намерят работа, квартира, как да управляват бюджета си и т.н., разкриха младежите.

 

Самите студенти определят начинанието като мост между училището и живота след него, като уточняват, че много често реалността се различава коренно от очакванията на зрелостниците.

 

Проектът има за мисия чрез нагледно представяне да се дадат съвети и насоки на завършващите средното си образование, да бъдат подготвени и по-уверени в себе си. Ще бъдат представяни най-често срещаните типажи и ситуации, а ментори на младежите ще бъдат специалисти от областта на финансите, недвижимите имоти и работодатели. 

 

Формата ще се състои от четири епизода, като за целта е проведен кастинг сред ученици от 11, 12 клас и студенти от Икономическия университет. Снимките ще се осъществяват както на закрито, така и на открито, в зависимост от представяните ситуации, а първият епизод ще бъде факт през месец май, обещаха студентите.

 

МАРИАНА СТОЙКОВА

Снимки ПЛАМЕН ГУТИНОВ

 

 

Коментари

Новини Варна