IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Новини Варна
10:17 | 24 юни 2018
Обновен: 05:09 | 14 април 2024

Благотворителен концерт за децата на загинали служители на МВР започна във Варна

На входа на морската градина ще бъде изложена полицейска и военна техника до 14 часа днес

По материала работи: Слав Велев
Благотворителен концерт за децата на загинали служители на МВР започна във Варна

За девета поредна година Областна дирекция на вътрешните работи в гр. Варна подкрепя благотворителната кампания в помощ на децата и семействата на загиналите и пострадали при и по повод изпълнение на служебния си дълг служители от структурите на Министерство на вътрешните работи и Министерство на правосъдието в гр. Варна.
 

Събитието се осъществява с благословията на Варненския и Великопреславски митрополит Йоан и с подкрепата на Варненска и Великопреславска митрополия, Община Варна, ОД на МВР Варна, ГД „Охрана“, ГД „Изпълнение на наказанията“, Военна полиция – Варна и Министерство на отбраната. Патрон на кампанията е областният управител Стоян Пасев.
 

На 24 юни, от 10:00 до 14:00 часа, на входа на Морската градина, до Слънчевия часовник на Варна, ще се проведе благотворителен детски концерт и демонстрации на полицейска и военна техника. Събитието ще бъде открито от Духовия оркестър на ВМС, а в него ще вземат участие близо 150 деца.
 

Организатори на кампанията са Синдикална федерация на служителите в МВР – СФМВР и Синдикат на служителите на затворите в България – ССЗБ. 
 

Средствата, събрани по време на концерта ще отидат за подпомагане на децата и семействата на загиналите и пострадали служители на назованите структури.
 

Банкова сметка за дарения: 

BG51UBBS80021014037340 в банка ОББ /при превод по сметката моля изрично да бъде упоменато основанието за превода/

Коментари

Новини Варна