IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Новини Варна
14:35 | 20 август 2018
Обновен: 01:15 | 11 април 2024

Двама велосипедисти и шофьор пострадаха в катастрофи

Инцидентите са станали в неделния ден

По материала работи: Борис Проданов
Двама велосипедисти и шофьор пострадаха в катастрофи

На 19 август около 07:30 ч., на бул. „Вл. Варненечик“ в посока центъра 82-годишен водач на лек автомобил „Опел Кадет“ блъска, движещ се в права посока, в лява лента за движение, 75-годишен велосипедист. Вследствие на ПТП-то велосипедистът е получил фрактура на 2 ребра и контузии на глава, дясна ръка и десен крак. Пострадалият е настанен в болница, няма опасност за живота му. Образувано е Досъдебно производство.

 

В същия ден, около 18:30 ч., на кръстовището на ул. „Любен Каравелов“ и бул. „Цар Освободител“  35-годишна водачка на лек автомобил „Шкода Октавия“ при наличие на пътен знак Стоп,не пропуска и блъска 52-годишна велосипедистка. Вследствие на това велосипедистката е получила контузии на ляв крак и гръден кош, оказана ѝ е медицинска помощ в болница и е насочена за домашно лечение.

 

Час по-късно по ул. „Девня“ 60-годишен водач на тежкотоварен „МАН“ от крайна лява лента навлиза частично в крайна дясна лента, при което не пропуска и блъска лек автомобил „Мазда“. Вследствие на ПТП-то 35-годишния водач на лекия автомобил е получил контузна рана на главата, оказана му е медицинска помощ в болница и е насочен за домашно лечение, съобщиха от полицията.

 

 

 

Коментари

Новини Варна