Айкарт АД и myPOS подкрепят инициативата „Да изчистим България заедно”
Публикувана: 14 Sep 2018 | 12:37

„Айкарт“ АД и myPOS – двете високотехнологични компании, които предоставят иновативни и достъпни платежни решения, обединяват своите усилия и ресурс, за да се включат в най-мащабната доброволческа инициатива у нас „Да изчистим България заедно”, кампания на bTV Media Group.

 

В продължение на дейностите, свързани с политиката им  за социална отговорност и грижа за околната среда, на 15 септември, в Световния ден на почистването, двете компании ще се присъединят към множеството доброволци, които искат да дадат своя принос за почистването на България. „Да изчистим България заедно” е част от най-голямото гражданско движение Let’s Do It!. Тази година за пръв път се организира World Cleanup Day, в който се очаква да се включат милиони участници от 150 страни, които ще се обединят около каузата за една по-чиста планета.

 

Освен активни участници, „Айкарт“ АД и myPOS партнират на кампанията „Да изчистим България заедно”, като подкрепят участието на доброволците от „Благотворителност и Спорт” (БиС) и „Аз Вярвам и Помагам“.

 

Базирани във Варна, „Айкарт“ АД и myPOS ще се присъединят в почистването на града и отправят покана към всички варненци да се включат в инициативата – за едно по-чисто, благоприятно и екологично място за живот, работа и отдих!

Коментари ( 0 )