IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Община Варна
16:49 | 6 декември 2018
Обновен: 15:35 | 28 март 2024

Община Варна с награда от БХРА за най-устойчиво сътрудничество в туризма

Призът бе връчен на кмета на морската столица Иван Портних на официална церемония в София

По материала работи: Пламен Янков
Община Варна с награда от БХРА за най-устойчиво сътрудничество в туризма

Община Варна получи награда от Българската хотелска и ресторантьорска асоциация /БХРА/ за най-устойчиво сътрудничество в туризма. Призът бе връчен на официална церемония снощи в София на кмета на Варна Иван Портних от Георги Щерев, председател на  УС на БХРА. 

 

 

 

„Благодаря на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация за доброто сътрудничество. Съвместната ни работа даде резултати и отчетохме много добър сезон. Вярвам, че ще продължим да работим заедно, обединени от каузата Варна - дестинация за 4 сезона", заяви кметът Иван Портних. 4,7% е ръстът на пренощувалите лица на територията на община Варна за първите 10 месеца на годината спрямо същия период на миналата година, сочат туристическите данни. Най-много са се увеличили нощувките на туристите от Полша, Румъния, Франция, Великобритания и Израел.  

 

 

 

Годишни награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация се връчват за двадесет и трета поредна година за професионални постижения в областта на хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта. От 1996 г. БХРА избира носители на най-престижните и дългогодишните отличия в туризма, които са част от най-успешното предприемачество. 

 

 

Коментари

Новини Варна