IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
ТВ-видео
13:35 | 5 декември 2016
Обновен: 01:13 | 9 април 2024

В „Утро в нашия град“ на 6 декември очаквайте

Само по ТВ Черно море

По материала работи: Пламен Янков
В „Утро в нашия град“ на 6 декември очаквайте

В „Утро в нашия град“ на 6 декември очаквайте:


Каква риба купуваме за Никулден – Репортаж от рибната борса.


Има ли опасна риба на пазара във Варна и за какво трябва да внимаваме при подготовката на трапезата за Коледно-Новогодишните празници - Разговор с д-р Златина Димова, директор на Областната дирекция по безопасност на храните.


Умее ли добре да управлява финансите си българинът и как се развиват инвестиционните услуги у нас в условията на съвременното глобално общество, ще разберем след 8:15 часа от финансиста Веселин Моров.


За връзката между човека и машината - Разговор с фотографа Благовеста Филипова за съвместния й проект с Пламен Андреев - „В контакт с миналото“.


В минутите за култура от 9 часа ще видите срещата на Кирил Аспарухов с Антония Йовчева, директор на Дирекция „Култура и духовно развитие“ в Община Варна.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна