IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
ТВ-видео
17:48 | 11 януари 2017
Обновен: 19:02 | 23 април 2024

В „Утро в нашия град“ на 12 януари очаквайте

Само по Тв "Черно море"

По материала работи: Слав Велев
В „Утро в нашия град“ на 12 януари очаквайте

В „Утро в нашия град“ на 12 януари очаквайте:
 

Актуална информация за зимната обстановка във Варна и региона - Има ли затворени пътища и бедстващи хора във Варненско?
 

Завърнаха ли се варненските ученици след дългата Коледна ваканция? Готови ли са школата в града за провеждането на нормален учебен процес и как ще бъде наваксано пропуснатото – Разговор с Лилия Христова, директор на Дирекция "Образование и младежки дейности" в Община Варна и с Таня Петрова, директор на ОУ „Петко Рачов Славейков“.
Знойна варненка атакува най-известния конкурс за еротични модели – С какъв арсенал от оръжия влиза в битката за короната Изабелла Затънайченко, ще разберем от самата нея след 8:30 часа.

 

От 9:00 ч. в минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с Константин Соколов, актьор в ДТ „Стоян Бъчваров“.
 

Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна