В „Утро в нашия град“ на 17 февруари очаквайте
Само по ТВ „Черно море“
Публикувана: 16 Feb 2017 | 13:26

В „Утро в нашия град“ на 17 февруари очаквайте:

Пърт – "Градът на светлината". Повече за столицата на щата Западна Австралия ще научите от рубриката „Крайбрежни градове по света“ в 7:40 часа.


Намалява ли добивът на мед в Добруджа и очаква ли се скок на цените на пчелния продукт това лято – Разговор с Янко Янков, областен координатор на Съюза на българските пчелари в област Добрич.


Какви са нуждите на мъжа и жената в една връзка, ще научите след 8:30 часа от психотерапевта Добринка Тотева – Горанова, в рубриката „Съвети от психолога“.


Кои са кино премиерите за седмицата и как може да спечелите билети за филма „Лъв: Стъпки към дома“, един от основните претенденти за тазгодишната награда "Оскар"? Трейлъри и кратко резюме ще видите след 8:50 часа в рубриката „Кино с Александър Йорданов“. 


В минутите за култура от 9 часа очаквайте срещата на Кирил Аспарухов с младата актриса Жулиета Христова.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

 

Черно море

Коментари ( 0 )