IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
ТВ-видео
08:01 | 24 февруари 2017
Обновен: 14:57 | 14 март 2024

Гледайте „Червената Кралица“ по ТВ „Черно море“

Днес от 21 часа

По материала работи: Пламен Янков
Гледайте „Червената Кралица“ по ТВ „Черно море“

Гледайте сериала „Червената Кралица“ днес, 24 февруари от 21 часа по ТВ „Черно море“. “Червената Кралица“-сериал, Русия/ Украйна, с участието на Ксения Лукянчикова и др.


Главната героиня на сериала "Червената Кралица" е Регина Збарская, която е още известна като '"тайното оръжие на Кремъл". Тя е била известен модел и е покорявала много мъжки сърца с лекота. Нейната кариера на подиума започва след срещата с дизайнерката Вера Арапова. Именно участията в ревюта на Арапова издига Регина в звезда.


Регина показва на цял свят, че и в СССР има красиви жени, които се интересуват от мода. Световните издания публикуват фотографиите на красивата млада жена. Тя знае как да шокира медиите, става муза за Фредерико Фелини, Кристиян Диор и Пиер Карден. Наричат я "съветската София Лорен".


Но в личния си живот Регина е нещастна. Нейната гореща и всеотдайна любов е несподелена. Драма и трагедия на една от най-загадъчните звезди от времето на социализма. Тайните на политическата върхушка, правят сериала още по-интересен за гледане.


Гледайте истинската и загадъчна история на Червената Кралица в ефира на Тв „Черно море“ всеки петък от 21:00 часа.

 

Черно море

 

Коментари

Новини Варна