В „Утро в нашия град“ на 21 април очаквайте
Само по ТВ „Черно море“
Публикувана: 20 Apr 2017 | 13:00

В „Утро в нашия град“ на 21 април очаквайте:


Какви впечатления остави Варна в съзнанието на първия джентълмен на Малта, който бе на посещение в града? Кои са тайните на малтийската кухня и възможностите за бизнес сътрудничество между островната държава и морската столица на България, ще научим след 8 часа от г-н Едгар Прека, съпруг на Нейно Превъзходителство Мари Луиз Колейро Прека, президент на Република Малта и от посланика на Малта за България и Румъния - проф. Лино Бианко. 


Има ли емоционална изневяра, ще разберете след 8:30 часа от психотерапевта Добринка Тотева – Горанова, в рубриката „Съвети от психолога“.


Кои са филмовите премиери за седмицата и как може да спечелите билети за премиерния филм на Великобритания и Белгия "Прикрита страст", ще научим след 8:50 часа от рубриката „Кино с Александър Йорданов“.


В минутите за култура от 9 часа очаквайте срещата на Кирил Аспарухов с диригента и главен художествен ръководител на Детско юношеската опера при ОДК – Варна Ганчо Ганчев и с младия изпълнител Янко Станев, ученик в IV ЕГ "Фредерик Жолио Кюри" – Варна.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

 

Черно море

Коментари ( 0 )