IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Предавания Черно море
15:45 | 25 април 2016
Обновен: 08:51 | 14 април 2024

В "Утро в нашия град“ на 26 април очаквайте

Само по тв "Черно море"

По материала работи: Деян Михайлов
В "Утро в нашия град“ на 26 април очаквайте

В „Утро в нашия град“ на 26 април очаквайте: Какви европейски програми са отворени за потребителите от Варна и областта? За развитието на какъв бизнес дава пари Европа и до каква сума е безвъзмездната помощ за различните проекти ще разберем след 7:40 часа от Виктория Николова, управител на Областен информационен център – Варна.

Защо всеки ден от Страстната седмица е Велик и какво знаят днес варненци за последните земни дни от живота на Христос ще научим след 8 часа на Велики вторник от отец Теодор Стойчев, председател на църковното настоятелство на храма „Св. Богородица” в морския град.

Минути след 8:30 часа очаквайте най-новата порция пикантерии, която ни е подготвил колегата Александър Гълъбов в традиционната ни развлекателна рубрика „Кокошинки“.

От 8:50 ч. в минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с тенора Евгени Леков, кандидат за „Книгата на Гинес“ за най-възрастен пееш тенор.

Точно в 9:15 започва предаването „ДНЕС“ на телевизия „Bulgaria ON AIR“.

Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна