IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Предавания Черно море
14:52 | 26 април 2016
Обновен: 09:16 | 17 април 2024

В "Утро в нашия град“ на 27 април очаквайте

Само по тв "Черно море"

По материала работи: Деян Михайлов
В "Утро в нашия град“ на 27 април очаквайте

В „Утро в нашия град“ на 27 април очаквайте: Какво е състоянието на малките и средни предприятия в регионна и кои са етапите на успешния бизнес модел - от неговия старт, до удовлетворяващия резултат, ще научим след 7:40 часа от Николай Петканов, регионален представител на Изпълнителна агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) за Варна, Добрич и Шумен.

Как се развива земеделието в областта и от кои мерки, финансирани от Програмата за развитие на селските райони, могат да се възползват варненските фермери през 2016 година, ще разберем след 8 часа от Юри Зарев, зооинженер към Националната служба за съвети в земеделието.

Какво е бъдещето на зелената енергия в Черноморския регион и какви са възможностите за развитие на възобновяемите енергийни източници във Варненско ще разберем след 8:20 часа от инж. Тодор Тонев, председател на УС на Черноморския енергиен клъстер.

Какви са резултатите от първите полуфинални срещи в „Шампионска лига“ и всичко най-любопитно около най-комерсиалния футболен турнир и звездите участващи в него ще научите след 8:40 часа в традиционната ни рубрика „Извън терена“ с Иван Барбов.

От 8:50 ч. в минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов с актьорите от театър „Българска армия“ Стефка Янорова и Веселин Анчев за ролите им в пиесата на Яворов „В полите на Витоша“.

Точно в 9:15 часа започва предаването „ДНЕС“ на ТВ „България он еър“.
Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, акто и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна