IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
ТВ-видео
14:17 | 26 май 2017
Обновен: 18:32 | 23 април 2024

В „Утро в нашия град“ на 29 май очаквайте

Само по ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
В „Утро в нашия град“ на 29 май очаквайте

В „Утро в нашия град“ на 29 май очаквайте:


Какви опасности за здравето крие плажът? Как да се подготвим за безопасно летуване на море, ще разберем след 8 часа от д-р Иван Иванов, управител на ДКЦ I “Св. Клементина“ – лечебното заведение, което осигурява медицинските екипи по плажовете в града и близките курортни комплекси.


Знаете ли, че варненските състезатели по фигурно пързаляне са сред водещите в страната? Повече за успехите и несгодите пред развитието на този изключително красив и атрактивен спорт, ще разберем след 8:30 часа от Даниела Паскалева, треньор в Клуб по ледени спортове Варна и от младите таланти Албена Атанасова и Александра Лазарова.


В минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с актьора Герасим Георгиев - Геро.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна