IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
ТВ-видео
13:14 | 26 юни 2017
Обновен: 23:30 | 26 март 2024

В „Утро в нашия град“ на 27 юни очаквайте

Само по ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
В „Утро в нашия град“ на 27 юни очаквайте

В „Утро в нашия град“ на 27 юни очаквайте:


Как се отразява замърсяването на околната среда върху нашето здраве и кои са най-належащите мерки, които трябва да вземем за опазването й, ще научим след 8 часа от доц. Антоанета Цветкова, председател на постоянната комисия по „Здравеопазване” към Общинския съвет във Варна.


Варна е домакин на уникално по рода си медено кулинарно съревнование между талантливи български и италиански майстор готвачи. Какви ястия можем да приготвим с мед и защо цената на пчелните продукти у нас расте с всяка изминала година, ще разберем след 8:30 часа от Валентин Атанасов, пчелар и организатор на нетрадиционната проява.


В минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов с македонския художник Тасим Кадрия за неговата изложба “Танцът на цветовете”.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна