IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Предавания Черно море
13:23 | 20 юли 2016
Обновен: 14:21 | 17 април 2024

В „Утро в нашия град“ на 21 юли очаквайте

Вижте акцентите

По материала работи: Пламен Янков
В „Утро в нашия град“ на 21 юли очаквайте

Кой направи опит за военен преврат в Турция и какви ще са последствията за страната и региона? Анализ гледайте в рубриката „Икономически спектър“ от 7:40 часа.

 

Увеличават ли се случаите на ракови заболявания във Варна и региона и какви битови несгоди съпътстват лечението на онкоболните пациенти в най-голямото специализирано заведение в Североизточна България, ще разберем след 8 часа от доц. д-р Георги Кобаков, управител на Специализираната болница за активно лечение на онкологични заболявания (СБАЛОЗ) "Д-р М. Марков" – Варна.

 

Как се справих българските евробойци по пътя към най-комерсиалните турнири на Стария континент? Отговорът на този и други любопитни въпроси от света на спорта и шоубизнеса, ще научите след 8:40 часа от рубриката „Кокошинки“ с Александър Гълъбов.

 

От 9:00 ч. в минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с Пламена Рачева, директор на Градска художествена галерия „Борис Георгиев“.

 

Точно в 9:30 започва предаването „ДНЕС“ на телевизия „Bulgaria ON AIR“.

 

Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна