IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
ТВ-видео
13:32 | 25 септември 2017
Обновен: 18:19 | 23 април 2024

В „Утро в нашия град“ на 26 септември очаквайте

Само по ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
В „Утро в нашия град“ на 26 септември очаквайте

В „Утро в нашия град“ на 26 септември очаквайте:


Какво трябва да знаем за туберколозата и защо жълтата гостенка спохожда все повече жителите на големите градове у нас, ще научим в Седмицата на отворените врати от доц. д-р Христо Ганчев, управител на Специализираната болница за активно лечение на пневмофтизиатрични заболявания във Варна.


Кои са основните моменти в българското стопанско развитие през годините и какви са перспективите за родната икономика – Разговор с проф. д.ист.н. Иван Русев, преподавател в ИУ – Варна. 


В минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов с режисьора Боян Иванов за постановката „Орфей“ на Държавен куклен театър – Варна.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна