IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
ТВ-видео
13:32 | 19 октомври 2017
Обновен: 04:37 | 27 март 2024

В „Утро в нашия град“ на 20 октомври очаквайте

Само по ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
В „Утро в нашия град“ на 20 октомври очаквайте

В „Утро в нашия град“ на 20 октомври очаквайте:

 

Защо остеопорозата се разпространява все повече сред жителите на големите градове у нас? Повече за симптоматиката и лечението на опасното заболяване ще научим навръх Световния ден за борба с остеопорозата от проф. д-р Кирил Христозов, ръководител на Клиниката по ендокринология и болести на обмяната към УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна.


Защо често хората пренебрегват себе си и как можем да мислим малко повече за себе си, ще разберем след 8:30 часа от Добринка Тотева-Горанова, в рубриката „Съвети от психолога“.


В минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с 12-годишния Донко Марков – победител в детския конкурс „Пирин фолк 2017“ и с преподавателя по музика Ваня Маркова.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна