IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
ТВ-видео
13:10 | 21 ноември 2017
Обновен: 21:20 | 25 април 2024

В „Утро в нашия град“ на 22 ноември ще видите

Само по ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
В „Утро в нашия град“ на 22 ноември ще видите

В „Утро в нашия град“ на 22 ноември очаквайте:


Надзирателите от затвора във Варна протестират. Повече за условията на труд в местната тюрма и исканията на блюстителите на реда, ще научим след 8 часа от Николай Тонев, член на УС към Синдиката на служителите в затворите в България и председател на организацията в морския град.


Кои са проблемите и предизвикателствата пред юристите днес, ще разберем навръх Деня на българската адвокатура от Живко Калев, зам.-председател на Адвокатска колегия – Варна. 


В минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с диригента Катя Бончева, ръководител на хор „Аспаруховски бриз“ при НЧ „Просвета 1927“ – Варна.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна