В „Утро в нашия град“ на 12 декември ще видите
Само по ТВ „Черно море“
Публикувана: 11 Dec 2017 | 15:31

В „Утро в нашия град“ на 12 декември очаквайте:


Споровете около мораториума върху новите лекарства през 2018 г. продължават с нова сила. Къде стоят пациентите в този спор и спекулира ли се със страха на хората, ще научим от д-р Атанас Константинов, зам.-председател на Управителния съвет на Регионалната колегия на Български лекарски съюз - Варна, от Иван Димитров, председател на Федерация Българска пациентска организация и от д-р Иван Вецев, експерт "Достъп до лечение" към Национална пациентска организация.


„Деца помагат на деца в нужда“ – повече за благотворителната акция на учителите и възпитаниците от Варненската търговска гимназия „Георги Стойков Раковски“ по повод Рождество Христово, ще разберем от преподавателя Валентина Владова и от учениците Цвета Тодорова и Ирена Георгиева.


В минутите за култура ще видите първа част от разговора на Кирил Аспарухов с оперната прима Веселина Кацарова.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

 

Черно море

Коментари ( 0 )