В „Утро в нашия град“ на 15 януари ще видите
Само по ТВ „Черно море“
Публикувана: 12 Jan 2018 | 15:30

В „Утро в нашия град“ на 15 януари очаквайте:


Възможно ли е Варна да се превърне в първия у нас „умен град“ и какви са предизвикателствата и перспективите пред развитието на информационно-комуникационния сектор в морската столица, в условията на българското председателство на Съвета на ЕС, което ще премине под знака на цифровизацията? Разговор с проф. д-р Галина Момчева, председател на ИКТ Клъстер – Варна.


Как ще се развива Регионалния исторически музей в града, под ръководството на новия директор на културната институция Игор Лазаренко, ще разберем след 8:30 часа от самия него.


В минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов с актьора и режисьор Стоян Радев за ролята му в постановката на Драматичен театър “Стоян Бъчваров” – Варна на Хенрих ІV от едноименната пиеса на Луиджи Пирандело, с режисьор Лилия Абаджиева.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари ( 0 )