IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
ТВ-видео
13:02 | 22 януари 2018
Обновен: 09:25 | 27 март 2024

В „Утро в нашия град“ на 23 януари ще видите

Само по ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
В „Утро в нашия град“ на 23 януари ще видите

В „Утро в нашия град“ на 23 януари очаквайте:


Какъв е профилът на безработния варненец и кои са най-търсените позиции на пазара на труда в морския град – Интервю с Божидар Михайлов, директор на Регионалната служба по заетостта във Варна.


На какво разчита БСП с внасянето на предопределения вот на недоверие към кабинета „Борисов 3“ и разполагат ли социалистите с конкретни факти за корупцията у нас, ще разберем след 8 часа от Борислав Гуцанов, член на Националния съвет и градски лидер на червените във Варна.


Има ли лобизъм при изготвянето на държавните стандарти за здравословното хранене у нас и защо вегетарианците скочиха срещу проект на Наредба на Министерството на здравеопазването за физиологичните норми за хранене на населението, ще научим след 8:30 часа от Валентин Грандев, член на Българското вегетарианско общество.


В минутите за култура ще видите най-интересните моменти от юбилейния концерт на тенора Евгени Леков. 

 

Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна