В „Утро в нашия град“ на 24 януари ще видите
Само по ТВ „Черно море“
Публикувана: 23 Jan 2018 | 15:44

В „Утро в нашия град“ на 24 януари очаквайте:


Варненски специалист стана Национален консултант по Интервенционална неврология. Какви заболявания на нервна система най-често мъчат българите и какви са причините, ще разберем от самата проф. д-р Силва Андонова, директор лечебно-диагностична дейност и началник на Втора неврологична клиника в УМБАЛ „Св. Марина“- Варна.


Над 100 активни и ангажирани хора, които искат да получат знания и умения в сферата на иновациите се събраха във Варна. Какви проекти в кои сфери могат да кандидатстват по „Иновация в действие“, ще научим от Цветелина Тенева, организатор на „Иновация в действие“ и от певицата Димана Мирчева - DIA, посланик на инициативата.


В минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов с Елена Лозанова, представител у нас на популярната група „Smokie”.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари ( 0 )