IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
ТВ-видео
13:19 | 24 януари 2018
Обновен: 09:37 | 27 март 2024

В „Утро в нашия град“ на 25 януари ще видите

Само по ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
В „Утро в нашия град“ на 25 януари ще видите

В „Утро в нашия град“ на 25 януари очаквайте:


"Създаване на споделено бъдеще в един разкъсан свят". Това е темата на тазгодишния Световен икономически форум в Давос. Повече за традиционното събитие гледайте в рубриката „Икономически спектър“ от 7:40 часа.


Ще се отразят ли новите цени на тока на цената на земеделската продукция за крайния потребител и какви са очакванията за аграрната 2018 година, ще разберем след 8 часа от Таня Дъбнишка, изпълнителен директор на Асоциацията на земеделските производители в България.


Едно от най-екстремните и тежки състезания по оцеляване, организирани някога в България, ще се проведе този уикенд в горите край Варна. Повече за Бруталното Бягане (BrutusRun), ще научим след 8:30 часа от организаторите на надпреварата Красимира Маркович и Николай Колев.


В минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с Кратунските поети: Ваня Марков – Ивана, Ели Георгиева – Билкарката и Костадин Георгиев – Дядо Поп.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна