IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Предавания Черно море
19:45 | 15 март 2016
Обновен: 18:23 | 19 април 2024

В „Утро в нашия град“ на 16 март очаквайте

Само по тв "Черно море"

По материала работи: Деян Михайлов
В „Утро в нашия град“ на 16 март очаквайте

В „Утро в нашия град“ на 16 март очаквайте: Какви ще са приоритетите в развитието на Медицинския университет във Варна през следващите 4 години, ще научим след 7:30 часа от новия-стар ректор на висшето учебно заведение проф. д-р Красимир Иванов.

Как се развива родната астрономия в условията на постоянния недостиг на средства за наука у нас, ще научим след 8 часа, навръх Международния ден на обсерваториите от Свежина Димитрова, директор на НАОП „Н. Коперник” във Варна.    
Последни новини и резултати от Осминафиналите на най-комерсиалния футболен турнир „Шампионска лига“ очаквайте след 8:30 часа, в традиционната ни спортно-развлекателна рубрика „Извън терена“. Иван Барбов ще ни представи и последните любопитни новини около любимите ни спортни звезди на и извън терена.
От 8:50 ч. в минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с художника Ренета Павлова и галериста Ваня Маркова.
Точно в 9:15 часа започва предаването „ДНЕС“ на ТВ „България он еър“.
Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна