IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
ТВ-видео
13:14 | 21 март 2018
Обновен: 00:24 | 10 април 2024

В „Утро в нашия град“ на 22 март очаквайте:

Само по ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
В „Утро в нашия град“ на 22 март очаквайте:

В „Утро в нашия град“ на 22 март очаквайте:


След очаквания резултат от президентските избори в Русия и победата на Владимир Путин – още от същото или опит за промяна? Анализ гледайте в рубриката „Икономически спектър“ в 7:40 часа.


Какви са предизвикателствата и трудностите пред двама пенсионери, избрали да станат приемно семейство? Повече за личната история на Величка Кръстева и Лазар Илиев и за духовната награда от благородната кауза, ще научим от репортажа на Иван Барбов и оператора Десислава Димитрова.


Над 160 грации ще вземат участие в 22-о издание на международния и държавен турнир по художествена гимнастика "Руми и Албена". Повече за надпреварата и мистериите около самолетната катастрофа, от която скоро се навършиха 40 години, ще разберете от доайена на варненската художествена гимнастика и председател на „Чар ДКС“ – Мария Чиприянова и едно от „златните момичета“, съдия и треньор – Филипа Филипова.


В минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с танцовия дует Мартин Янчев и Ася Кацарска от клуб по спортни танци „Кристал“ – Варна.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна