IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Предавания Черно море
15:09 | 22 март 2016
Обновен: 05:24 | 10 март 2024

В „Утро в нашия град“ на 23 март очаквайте

Само по тв "Черно море"

По материала работи: Деян Михайлов
В „Утро в нашия град“ на 23 март очаквайте

В „Утро в нашия град“ на 23 март очаквайте: Какъв е отзвукът от вчерашните атентати в сърцето на Европа?

Кои са пазителите на българщината в квартала и как функционира едно от най-старите варненски читалища ще научите след 7:40 часа от Даниела Колева, секретар на Народно читалище "Отец Паисий" – 1934 и хореографа Мартин Костов.

Защо един млад украинец избра Варна за своите благотворителни инициативи и какво е състоянието на българската общност в Одеса ще разберем след 8:30 часа от Александр Ингор, председател на „Благотворителен фонд Eвропа“.

Как ще се отрази паниката от атентатите и заплахата за нови терористични актове на програмата на най-комерсиалните турнир в Европа – „Шампионска лига“ и „Лига Европа“? Отговoрите очаквайте след 8:30 часа, в традиционната ни рубрика „Извън терена“. Иван Барбов ще ни представи и последните любопитни новини около любимите ни спортни звезди на и извън терена.

От 8:50 ч. в минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с Жанет Бенун, пианист и корепетитор.

Точно в 9:15 часа започва предаването „ДНЕС“ на ТВ „България он еър“.

Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна