В “Утро в нашия град“ на 12 април ще видите
Само по ТВ „Черно море“
Публикувана: 11 Apr 2018 | 13:28

Унгарският премиер Виктор Орбан спечели трети мандат на изборите в страната. Предстоят ли промени или авторитарната политика ще продължи? Анализ гледайте в рубриката „Икономически спектър“.

 

Каква е варненската връзка между Юрий Гагарин и американската мисия до Луната, ще разберете навръх Световния ден на авиацията и космонавтиката, когато ще ви срещнем с проф. д-р Юлиан Кирилов.

 

Бал, с безплатни уроци по танго, организират във Варна. Повече за събитието и как може да се включите в него, ще научим от организаторите Людмила Кръстева (TDj LUCIA) и Милко Матеев.

 

В минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с Димитър Димитров, председател на фондация „Международен балетен конкурс – Варна“ и със Соня Димитрова, член на Управителния съвет на фондацията.

 

Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари ( 0 )