В “Утро в нашия град“ на 17 май очаквайте
Само по ТВ „Черно море“
Публикувана: 16 May 2018 | 15:36

В „Утро в нашия град“ на 17 май очаквайте:


Историята пише нови редове за ситуацията в Близкия изток. Какво се случва на ивицата Газа? Анализ гледайте в рубриката „Икономически спектър“.


Малка, но смела и сърцата Исландия се появява за първи път на Мондиал. Две години след подвигът си на европейското във Франция, коравите „сонове“ са вдигнали мерника и на съперниците си в Русия. Готови ли са за изненада, ще научим в рубриката „Мондиал 2018“.


Хипертоничните кризи носят сериозен риск за здравето. Повечето хора обаче не знаят какво да правят в подобна ситуация. Как да реагираме при съмнения за инсулт и защо хипертоничните заболявания засягат все повече българи, ще разберем, навръх Деня за борба с хипертонията, от кардиолога д-р Илия Катранджиев, началник на Спешния център за възрастни към УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна.


Неглижира ли се физическото възпитание на подрастващите у нас и какви мерки взема Министерството на образованието и науката за справяне с проблема. Разговор с Иван Иванов, старши експерт по Физическо възпитание и спорт към РУО – Варна и Димитър Янакиев, преподавател по физическо възпитание в ПГ по електротехника. 


В минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов с актьора Стелиян Николов, директор на ДТ „Иван Димов“ – Хасково.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари ( 0 )