Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 24 май
Само по ТВ „Черно море“
Публикувана: 23 May 2018 | 16:44

В „Утро в нашия град“ на 24 май очаквайте:


България празнува! Как ще бъде отбелязан Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост във Варна?
Популистко правителство вероятно ще управлява Италия. Каква е програмата му и кой е спряганият за премиер Джузепе Конте? Анализ гледайте в рубриката "Икономически спектър".


В навечерието на старта на кампанията за прием на първолаци в общинските училища във Варна: Кои са новите акценти и за какво трябва да внимават родителите? Разговор с Лилия Христова, директор на дирекция „Образование и младежки дейности“ в община Варна.


За или против членуването в писмената реч и четат ли днес варненци, ще разберете от анкетата на Иван Барбов и оператора Рангел Балабански по повод 24 май. 


С талант и опит, швейцарският отбор поема на „кръстоносен“ поход в Русия. Колко дълго ще продължи той и удари ли часът на швейцарците за нещо голямо, ще научим в рубриката „Мондиал 2018“.

 

В минутите за култура ще видите срещата на Кирил Аспарухов с актьора Симеон Лютаков, който бе удостоен с награда „Варна“ за 2018 година, в категория „Театър“.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари ( 0 )