IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
ТВ-видео
13:13 | 25 май 2018
Обновен: 16:22 | 15 април 2024

Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 28 май

Само по ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 28 май

В „Утро в нашия град“ на 28 май ще видите:


Короната на футболния крал е тежка. Ще съумее ли Германия да я опази и кои ще са основните оръжия на „маншафта“ в Русия, ще научим в рубриката „Мондиал 2018“.

 

Във варненския район „Младост” ще има специално място за социализация и спорт на хората с увредено зрение. Повече за проекта, ще разберем от инициаторите на идеята Тодор Кесаровски, координатор на проекта, Мирослав Тодоров от сдружение "Пауър джъмп" и Бончо Бонев, председател на спортен клуб за слепи "Успех".


Варненец печели за втора поредна година първо място в световно състезание по облепяне на автомобили. Парадоксалното в случая е, че две поредни години най-добрият в лепенето се оказва българин, а всъщност у нас е забранено да си облепиш изцяло автомобила си. За емоциите от спечелената титла и защо не търси реализация в чужбина, ще разберем от призьора Иван Тенчев.


В минутите за култура очаквайте разговора на Кирил Аспарухов с композитора Христо Йоцов и диригента Ганчо Ганчев, по повод световната премиера на мюзикъла „Сън в лятна нощ“ от Шекспир, с режисьор Костадин Бандутов и актьорите от Детско-юношеската опера при ОДК – Варна. 


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна