IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
ТВ-видео
16:58 | 13 юни 2018
Обновен: 17:15 | 27 март 2024

Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 14 юни

Само по ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 14 юни

В „Утро в нашия град“ на 14 юни очаквайте:


Варна e домакин на Световните първенства по пожароприложен спорт за юноши и девойки. Вече тече записването за участие в отбора, който ще представи нашата страна. Повече за състезанието и за школите към ОДК, който ще работят активно през лятото ще научим от Монка Николова, директор на Център за подкрепа за личностно развитие - Общински детски комплекс – Варна и гл. инспектор Стоян Стоянов, началник сектор „Пожарогасителна и спасителна дейност“ в РДПБЗН - Варна.


Светът става футбол! Всички погледи са насочени към Русия, която посреща 21-то световно първенство. Кои са фаворитите за титлата, кой ще бъде изненадата и всичко за предстоящия мондиал – разговор с колегите от спортните отдели на медийна група "Черно море" - Красимир Николов, Илиян Койчев и Александър Гълъбов.


С концерт-спектакъл варненското читалище "Христо Ботев 1928", отбелязва 90 години от създаването си. Повече за празника и за историята на читалището, ще разберем от неговия секретар Франциска Йорданова. 


В минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов със студентите Елена Табакова и Себастиан Колев за участието им в постановката „Местата, където не сме...“ от Георги Господинов, на театрално студио „Етюд“.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна