Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 12 юли
Само по ТВ „Черно море“
Публикувана: 11 Jul 2018 | 13:56

В „Утро в нашия град“ на 12 юли очаквайте:


Еврогрупата заседава на 12 юли. Ще получи ли България дата за присъединяване на лева към валутния механизъм? Анализ гледайте в рубриката „Икономически спектър“.


Как Варна ще отбележи празника на Франция и колко са французите в морската столица, ще разберем от Недялко Неделчев, почетен консул на Германия и Франция в нашия град.


Многожанрова изложба за големите дела на нашия народ откриват във Варна. Повече за пето издание на „ArtExtreme“, което се провежда под патронажа на президента на Република България Румен Радев, ще разберем от създателите на проекта - творческия дует АНДАРИ – Анатолий Радев и Дария Василева и от композитора Александър Карагьозов, който е автор на българските ритми, допълващи цялостното изживяване от изложбата.


В минутите за култура ще видите разговора на Кирил Аспарухов с баса Гео Чобанов, за ролята му в операта на Вагнер „Летящият холандец“, постановка на Варненската опера.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари ( 0 )