IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
ТВ-видео
16:29 | 19 юли 2018
Обновен: 13:18 | 25 февруари 2024

Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 20 юли

Само по ТВ „Черно море“

По материала работи: Пламен Янков
Какво ще видите в „Утро в нашия град“ на 20 юли

В „Утро в нашия град“ на 20 юли очаквайте:


Хора от цяла България се обединяват в социалните мрежи, за да помогнат на бедни и самотни възрастни хора от малките градчета и села у нас. Повече за инициативата "7 каузи", ще разберем от Иван Иванов, координатор на кампанията за Варна.
Кои са последните открития на варненските археолози и какво могат да видят жителите и гостите на града в Регионалния исторически музей това лято, ще научим от Игор Лазаренко, археолог и директор на културната институция.


„Никога не съм виновен за нищо“ или какво е психологическата проекция? Разговор с психотерапевта Добринка Тотева-Горанова в рубриката „Съвети от психолога“.


Кои са актуалните заглавия от филмовия афиш за седмицата, ще види традиционната ни рубрика за кино. 


В минутите за култура очаквайте разговора на Кирил Аспарухов с галериста Нели Вълчева и известния български график Юлиан Йорданов, за третото издание на Международния екслибрис конкурс Варна.


Не пропускайте да се включите на живо в предаването на директните ни телефонни линии 052/303310 и 052/303311. Вашите сигнали и въпроси по проблеми и актуални теми ще достигнат до нас на e-mail utro@cherno-more.tv, както и чрез страницата ни във фейсбук „Утро в нашия град“.

Коментари

Новини Варна