IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
08:47 | 31 август 2015
Обновен: 23:31 | 11 април 2024

Любовен хороскоп за 31 август - 6 септември 2015

Ретроградната Венера ще доведе до положителни изменения

По материала работи: Деян Михайлов
Любовен хороскоп за 31 август - 6 септември 2015

Звездната карта показва, че Слънцето ще се противопостави на Нептун. Сложете край на нереалистичните очаквания. Въпреки че Венера все още се движи ретроградно, в неделя любовта ще се обърне в положителна посока. Ако търсите своята сродна душа, има шанс да я срещнете. Вижте повече в любовния ни хороскоп.

 
Овен


Ако се намирате във връзка, във вторник любимият човек може да ви изненада приятно с подарък. Може би нещо, за което от доста време сте мечтали. В неделя Венера ще навлезе в сектора на истинската любов. Всичко, което сте научили като уроци за любовта, ще имате възможност да приложите успешно. 

Телец


Някои от вас са твърде объркани по въпроси свързани с любовта. Не търсете съвет от приятел, защото това допълнително ще ви обърка. Добрата новина е, че вашата управляваща планета Венера, вече няма да бъде ретроградна. 

Близнаци

Най-сетне ще вземете положителни и продуктивни решения за живота и любовта си. Сега имате възможността да преоткриете себе си, връзката ви и да се радвате на много романтични моменти с любимия човек. 

Рак


Копнеете за промени в любовния ви живот, но осъществяването на вашите желания, сякаш се бавят. Ще се наложи да бъдете търпеливи в любовта. Не притискайте партньора, но и не задържайте в себе си емоциите. Ако сте необвързани, имате шанс за нова любов.

Лъв


Ще имате много поводи за радост. Венера пътува дълго време ретроградна във вашия знак, но всичко това започва да се променя. До неделя ще усетите първите положителни промени. Имате голям потенциал за романтика, нова връзка и прекрасни мигове. Възползвайте се!

Дева


На този етап Слънцето е във вашия знак и ще се противопостави на Нептун в сектора на партньорствата. Това може да затрудни комуникацията с любимия човек. Свалете розовите очила и гледайте обективно на ситуацията. Ако сте самотни, след неделя ще имате добри възможности за нови познанства. 

Везни

Повод за радост ще имат и родените под знака на зодия Везни. Венера ще излезе от своя ретрограден път. Това събитие със сигурност ще помогне на любовния и социалния ви живот. Имате нови възможности за създаване на щастлива връзка, но бъдете по-социални. 

Скорпион

Независимо дали се намирате в сериозна връзка или имате само сексуални взаимоотношения с някой, ще се почувствате объркани. Възможно е тя или той, да не разкриват истинската си същност и това ще ви накара да усетите някаква несигурност в любовта.

Стрелец

Ако сте самотни и сте загубили надежда, че ще срещнете любовта, не се отказвайте! Има надежда да откриете точната за вас половинка. Вселената ще направи всичко възможно да отвори пред вас вратите за красива любов. Останалото зависи от действията и нагласата ви. 

Козирог

Възможно е през последните седмици вие и половинката ви, да сте имали предизвикателства или неудобни моменти в интимния живот. За щастие, след вторник, ще имате възможността да подобрите интимността, а след неделя ще се почувствате така, сякаш сте влезли в изцяло ново измерение в любовта. 

Водолей

През последните няколко седмици имахте хубави моменти, но и препятствия и всичко това се дължеше на ретроградната Венера. Ако сте положили усилия да запазите връзката си, през тези дни ще започнете да виждате наградата за вашия труд. Очакват ви любовни победи. 

Риби


Ако се намирате във връзка, бъдете себе си. Не се крийте зад фалшив образ, а покажете истинската си страна. Дори да има нещо, което трябва да бъде поправено, любимият човек ще ви окаже своята подкрепа.

 

Коментари

Новини Варна